D.R.E.A.M. methode

Zo keer je gezonde keuzes maken, doorgrond je jouw eigen saboterende gedachten en krijg je de tools om af te vallen, zonder honger te lijden of gekke repen en shakes te gebruiken!

Afvallen, gezonder leven, goede voornemens, bewegen. Misschien krijg je de kriebels van deze woorden. 

Misschien heb je alles al geprobeerd, diëtisten bezocht, shakes gebruikt, honger geleden en ben je er (bijna) van overtuigd geraakt dat het niet voor jou is weggelegd. Jij blijft voor altijd dik. 

Jaloers kijk je naar slanke vrouwen die, ook al hebben ze 3 kinderen gekregen, slank en afgetraind zijn. Hoe doen ze het? Eten ze bijna niks of sporten ze iedere dag? Hoe voel jij je als je in de spiegel kijkt? Hoe voel jij je in je badkleding? 

Afvallen gaat niet over eten

Want laten we eerlijk zijn. Jij weet ook wel dat een wortel gezonder is dan een zak chips. En dat een cracker met kipfilet beter is dan een chocolade croissant. Ook weet je dat met regelmatige lichaamsbeweging en het liefst wat krachttraining, het afvallen makkelijker maakt. Maar waarom is het dan zo moeilijk om van die bank af te komen? 

De kern wordt nauwelijks bereikt

En dat is nou net waar de schoen hem wringt. Diëtisten en voedingsconsulenten zijn ontzettend goed in het maken van schema’s, weekmenu’s en ze zijn een stok achter de deur. Veel mensen volgen de schema’s en doen hun best als ze binnenkort weer op die weegschaal moeten. Maar er ontbreekt iets. Want ook al heb je schema’s en weet je wat je moet doen, je doet het vaak niet.

Een gestructureerde aanpak op het gebied van mindset, gedrag & gewoonten, leidt tot blijvende resultaten! 

 

Want er zijn nu eenmaal dingen die je onbewust voor waar aanneemt. En die je keuzes beïnvloeden. Daarnaast heb je een opvoeding gehad die ook voor een deel je gedrag als volwassene bepaalt. En tot slot zijn er niet – helpende gedachten die je om moet buigen voordat je gezondere keuzes voor jezelf maakt.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je kunt afvallen, maar je houdt het niet vol.
 • Je hebt al vaker hulp gehad.
 • Met eetschema’s ben je geholpen, maar het zelf doen is lastiger. 
 • Je hebt goede voornemens maar die kom je niet na.
 • Je wordt makkelijk verleid door lekker eten en geuren en nee zeggen is lastig. 

Modules 

Wat ga je in ieder geval tegenkomen? (Niet persé in deze volgorde.)

* Vragenlijsten, doelen, dromen, verlangens > bepalen van het beginpunt;

* Tussendoor meten (dit doe je zelf, dit mag je privé houden);

* De denkdrempels;

* Psychologisch model over gedragsverandering;

* Helpende en niet – helpende gedachten; 

* Beïnvloeding en groepsdruk;

* De rol van marketing en reclame;

* De invloed van suiker op het brein;

* Eetmomenten/tijden/plek;

* Omgaan met emoties;

* Welke tools je in kan zetten;

* Hoe ga je om met ongezonde periodes, acceptatie en veerkracht;

* Nee zeggen;

* Eigen doelen belangrijk maken;

* Gewoonten uit het verleden ontdekken;

* Gewoonten uit het verleden ombuigen;

* Veranderen vanuit een positieve mindset;

Al met al is het een hele uitgebreide training die jou alle facetten laat zien die nodig zijn om een waardevolle en blijvende verandering te krijgen. 

Maar: je moet er wel wat voor doen. Maak alle opdrachten, ga er echt mee aan de slag!

"Ik heb zelf al een aantal keer een poging gedaan om af te vallen, een keer met Sonja Bakker en 2 x bij een personal trainer. Het was in eerste instantie geslaagd omdat ik in korte tijd veel kilo’s kwijt raakte, maar deze had ik binnen no time ook weer erbij. Wat deze methode in mijn ogen uniek maakt is dat er echt aandacht wordt besteed aan de gedragsverandering. Je krijgt hier niet een kant en klaar weekmenu en een trainingsschema en daar moet je het mee doen. Er wordt echt gekeken naar wat bij jou past en er wordt ingegaan op Hoe bereik je nu die gedragsverandering. Ik vind de training die ik bij Nicole gedaan heb erg goed, je krijgt de nodige theorie, je wordt echt aan het werk gezet met opdrachten die je nieuwe inzichten geven. Nicole helpt je erg goed bij de opdrachten, je kunt haar altijd mailen met vragen, ze geeft eerlijke antwoorden en is heel erg positief en geeft je het zelfvertrouwen om door te gaan. Ik heb eerst getwijfeld, maar ik ben heel erg blij dat ik dit heb gedaan. Hier heb je altijd iets aan, niet alleen met afvallen maar je kunt de tools die je hier aangereikt krijgt ook gebruiken bij alle veranderingen die je aan wilt brengen in je leven, bijvoorbeeld thuis of op je werk."
Chanika

Praktische zaken:

 • Deze online training kost éénmalig € 97.
 • In totaal staan er 10 modules klaar, verdeeld over 12 lessen.
 • Je krijgt 16 weken lang toegang tot de online leeromgeving.
 • Hier vind je alle modules, opdrachten, video’s en extra inspiratiekanalen. 
 • Bij vragen of onduidelijkheden kun je altijd contact opnemen en dan word je zo snel mogelijk geholpen.
 • Deze online training is zonder intensieve coaching, maar natuurlijk sta ik wel voor je klaar bij vragen en problemen. 
 • De training staat klaar in mijn leer Academy. Je wordt vanzelf naar de juiste plek doorgestuurd als je op de aanmeldlink klikt.

Ik geloof dat afvallen niet over eten gaat. Maar over gedrag, keuzes, emoties en patronen.

Wat zou het voor jou betekenen als je op een gezonde manier, blijvend kilo’s gaat verliezen? Omdat het geen trucje of kunstje is, maar een verandering die je met moed en vanuit jezelf vorm gaat geven.

Dan voel jij je prettiger, je kunt kleinere en misschien wel leukere kleding kopen. Dan ben je trots op jezelf, omdat je na al die teleurstellingen toch door bent gegaan. Vol zelfvertrouwen loop je rond op je werk en dat blijft niet onopgemerkt. Collega’s, vrienden, maar ook je partner zien dat er iets moois gebeurt en je wordt overladen met complimenten. Maar ook met de vraag: ‘Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?’

Wat zou dat nog meer opleveren? Die dosis zelfvertrouwen? Een nieuwe functie op je werk, omdat je nu wel op de voorgrond durft te treden? Of wordt de relatie met je partner beter, omdat de schaamte voor je lichaam weg is?

Een gezondere leefstijl heeft niet alleen op jou effect, maar ook op je gezin. Nieuwe, gezondere patronen zorgen ervoor dat ook jouw kinderen gezond opgroeien. Jij bent nog dezelfde persoon, maar leeft je leven 2.0 zoals je dat voor ogen had. Zonder een dieet, want het is hoe jij je leven inricht. Diëten gaat over dingen niet mogen. Nu gaat het over de dingen die jij toch niet meer wilt eten.

Pak die controle over je leven en je gewicht! 

(Heb je al een andere training van mij gekocht? Klik dan niet op onderstaande link, maar log in op mijn leerplatform en ga naar de ledenkorting. Daar vind je de link met korting.)

It only takes one person to change your life: you!