D.R.E.A.M. big!

Bewezen training ⭐⭐⭐⭐⭐ voor health professionals

Meer focus op gedragsverandering & mindset met de mogelijkheid om meer online te werken.

Gedragsverandering & mindset als basis

Het gedrag van mensen is een wonderlijk iets. Iedereen weet wel dat een wortel gezonder is dan een zak chips. Maar toch kiezen we niet altijd voor de gezondste optie. Gedrag wordt veelal aangestuurd door gedachten en/of emoties. En door daar meer controle en kennis te hebben, in combinatie met een sterke mindset, lukt afvallen vaak wel.

BGN accreditatie

De trainingen zijn geaccrediteerd door de BGN en bestaan momenteel uit een complete training van 12 weken inclusief coaching & een online aanbod dat je helemaal zelf door kunt nemen. Maar waar ik uiteraard wel beschikbaar ben voor al je vragen.

Deze trainingen zijn beschikbaar voor alle health professionals!

Ik wil meer online werken + de focus op gedrag & mindset

Ik werk samen met health professionals aan het bouwen van de praktijk van hun wensen en dromen. Door een basistraining over gedrag & mindset aan te bieden en vervolgens te bekijken hoe er minder uurtje-factuurtje en meer online gewerkt kan worden. Zonder aan waarde te verliezen! Dit is een mooie samenwerking en bestaat voor een groot deel uit maatwerk!

meer online

Meer online werken, zonder aan waarde te verliezen. Dit is een mooi uitgangspunt. En met iedere professional die een eigen praktijk heeft of een eigen onderneming, bouwen we aan het bedrijf van de toekomst. Een toekomst die bij jou past. Bij jouw wensen. Zodat het ondernemerschap ook tot vrijheid en winst leidt. Met slimme systemen en een slimme manier van zichtbaar zijn. Zodat jouw praktijk, voor jou gaat werken! Dit zijn allemaal maatwerk trajecten. 

Wat heb je geleerd? "Hoe je op een makkelijke manier het gedrag kan veranderen bij cliënten. En wat dit nog meer buiten het het afvallen voor meerwaarde heeft."
Immelie
Eigen praktijk
"Hoe meer ik me erin verdiep door o.a. jouw training, kom ik erachter dat het eigenlijk nog een groter aandeel heeft dan voeding. Én niet alleen op het gebied van een gezonde leefstijl, maar ook op het gebied van business is het allemaal 80% mindset wat de output is voor 20%. Ik zie dit echt nu overal voorbij komen, wat een eye opener."
M.
Praktijk in opbouw

wat hebben al mijn trainingen gemeen?

Bewezen resultaten

Iedere training is al gevolgd door anderen. De inhoud wordt daardoor steeds beter & ik kan de resultaten met je delen.

Waar je ook woont....

Lees en spreek je Nederlands? Het maakt niet uit waar je woont, want je kunt het van over de hele wereld volgen.

Geen contracten

Iedere training heeft zijn eigen specifieke betaalmethode waar je van tevoren over geïnformeerd wordt. Transparant en geen addertjes onder het gras!

15+ jaar werkervaring

Ik ben geen groentje meer, ook al voel ik mezelf nog 25 😂. Al vanaf 2005 ben ik werkzaam in de wereld van gezondheid, beweging en gedragsverandering.

Affiliate mogelijkheden

Als je wilt mag je partner worden en werken we samen om zoveel mogelijk professionals te trainen.

Online werken

De trainingen vinden voornamelijk online plaats en iedere training heeft een eigen online leeromgeving die 24/7 beschikbaar is.

Modules

Je doorloopt verschillende modules en daarin vind je opdrachten, video's en theorie.

Makkelijk in gebruik

Je kiest je eigen gebruikersnaam en wachtwoord en kunt daar steeds weer mee inloggen. De omgeving is eenvoudig ingedeeld en makkelijk in gebruik.

Ook ik leer nog!

Ik werk veel samen met andere ondernemers om steeds weer mijn eigen vaardigheden door te ontwikkelen. En ervoor te zorgen dat ook mijn online aanbod uitnodigt tot interactie en groei.

Ledenkorting

Iedereen die een training bij mij heeft aangeschaft krijgt korting op al mijn andere trainingen!

- master of education -

Trainingen maken is een kunst op zich. Met mijn Master opleiding en ervaring vanaf 2005, heb ik de kennis om goede, leerzame trainingen te maken. Lees meer over mij via de button.