Zinvolle cadeaus

Tijdens de trainingen praten ik en de andere specialisten soms ook over zinvolle producten of speelgoed. Hier vind je een overzicht van leuke, zinvolle en/of handige producten

De dingen die je ziet heb ik als mama fantastisch gevonden of raden de andere professionals aan. We worden niet gevraagd door bedrijven om hun producten te promoten. Wèl geven een aantal bedrijven mijn klanten doorlopend een leuke korting

Altijd een vaste korting

Ik heb geen eigen webwinkel, dus ik stuur je door naar een webwinkel.

20% korting

Kleding voor baby’s en jonge kinderen moet niet strak zitten. Ritsen, knopen, haakjes, strakke pijpen, gladde voetjes door maillots… Het beperkt de beweging en zo ook de motorische ontwikkeling.

Gebruik bij het afrekenen de code: 2NICOLE20

10% korting

Heel veel mooie posters voor op de kinderkamer met krasvakjes. Eerste woordje? Eerste knipbeurt? Eerste glimlach? Vakje krassen en de datum erin zetten! Ook heel leuk als cadeau.

Gebruik bij het afrekenen: meermini10

Zinvol speelgoed

Ik heb geen eigen webwinkel, dus ik stuur je door naar een webwinkel.

Aqua Doodle

Kleuren, de fijne motoriek oefenen en kliederen zonder dat je spullen erna vies zijn?

Dat kan met de aquadoodle. Wij hebben hem zelf ook gehad en het werkt met water. Kinderen gebruiken een waterstift en stempels met water om te kleuren. Als de mat opdroogt zijn de tekeningen weer weg en kan die steeds weer opnieuw gebruikt worden.

Wobbel

Een wobbel is een gebogen houten plank waar kinderen eindeloos mee kunnen oefenen en spelen. Vaak zitten er oefenplaten bij. Maar ontdekken en experimenteren is ook perfect! 

Stapelbekers

Stapelbekers zijn er in alle soorten en maten. En ze zijn eigenlijk allemaal goed. Ze zijn licht, makkelijk vast te grijpen en later kunnen kinderen ermee bouwen. Als ze wegrollen kunnen ze er achteraan gaan om ze te pakken. Ook worden ze vaak gebruikt om ander speelgoed in en uit te doen. Super simpel en super veelzijdig!

Loopfiets

Wat mij betreft onmisbaar! Een loopfiets met 2 wielen. Het is de ideale voorbereiding op fietsen zonder zijwieltjes en traint de balans en beenspieren optimaal.

Mijn tip: kies voor brede banden en een verstelbaar zadel. Zo heb je er jaren plezier van!

Step

Voor kinderen die iets ouder zijn is een step fantastisch. Balans en kracht komen samen en ik vind het enorm handig als we naar school gaan. Ze kunnen ermee op de stoep en zijn lekker snel op school.

Loopauto

Een loopauto is een goede voorganger van de loopfiets. De balans wordt getraind en de beenspieren worden aan het werk gezet.

Kies liever voor een loopauto dan een loopkarretje. 

Knijpfiguren

Knijpfiguren zijn smal, waardoor de babyhandjes ze goed vast kunnen grijpen. En doordat in een bepaalde fase ook allerlei dingen in de mond stoppen trainen ze de mondmotoriek ook nog eens. Leuk voor je eigen kindje of als kleinigheidje voor iemand anders! 

Balletjes

Kies voor ballen met gaten erin die goed vast te grijpen zijn of ballen met lintjes, spiegeltjes, knisperende deeltjes enzovoorts. 

Te zware materialen kunnen kleine kinderen niet hanteren. 

Spoorzoeken

Al jaren wordt dit gespeeld bij ons. Met Woezel en Pip spoorzoeken zet jij of je kindje een route uit. Dat kan door de hele kamer en keuken heen en bij fijn weer ook buiten. Tussendoor komen ze allemaal opdrachten tegen en zijn lekker in beweging! 

We hebben het een keer als cadeau gekregen en we gebruiken het al jaren. We hebben dan ook 2 beweeglijke kids die dit heerlijk vinden.

Andere producten

Ik heb geen eigen webwinkel, dus ik stuur je door naar een webwinkel.

Babyfoon met camera

Ik stelde een keer de vraag aan ouders of ze een babyfoon met een schermpje fijn vinden. En deze kwam uit de reacties zeer positief naar voren.

Wil je het artikel bekijken? Doe dat via onderstaande knop. Wil je het artikel en de reacties van de ouders lezen? Klik dan hier.

Invulboekjes: zwangerschap, geboorte, kinderwens

Verschillende invulboekjes in allerlei soorten kleuren en formaten. Enorm leuk voor een babyshower, maar ook als kraamcadeau of cadeau voor jezelf!

Draagdoek

Super goed voor de hechting en heerlijk om samen rond te wandelen!

Er zijn veel soorten draagdoeken. Bekijk een selectie en lees hoe het andere ouders bevalt in de reviews. (Heb je het uitgebreide lidmaatschap? bekijk dan ook eens de opname van de masterclass over dragen!)

Love to dream inbakerslaapzak

Een inbakerslaapzak waarbij de handjes omhoog kunnen liggen en de benen en heupen alle ruimte hebben om te bewegen. 

Ouders die er vragen over stelden en hem probeerden waren er heel blij mee.

Ik schreef er ook een artikel over.