Mijn favorieten

In de besloten leeromgeving vind je alleen betrouwbare informatie, samengesteld door professionals. Meer dan een bronvermelding om volledig te zijn, kom je niet tegen. Met regelmaat beschrijf ik iets, zonder een concreet merk of product te noemen. 

Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik geen favoriete producten of boeken heb! Ik heb er voor gekozen om mijn favorieten hier bij elkaar neer te zetten en tevens uit te leggen waarom ik fan ben. En wat ook belangrijk is: de fabrikanten of winkels hebben mij niet gevraagd om hier berichten over te schrijven.

Weet dus dat alles wat je hier gaat lezen:

  • mijn mening is
  • die ik zo goed als mogelijk probeer te onderbouwen
  • dat je altijd je eigen keuzes kan maken! 

Mijlpalen poster

Mijlpalen onthouden? Dat is niet één van mijn sterkste kanten! Met de Mile Stone krasposters kras je het vakje open en schrijf je de datum erbij. Heel leuk voor jezelf, maar ook heel leuk om te geven als kraamcadeau of tijdens een babyshower.

Inbakerslaapzak

Hier kreeg ik een vraag over van een ouder. Of de inbakerslaapzaak van Love to Dream kwaad kon. Kon het geen schade toebrengen aan de heupen bijvoorbeeld. En het antwoord is nee! En ik ben fan van deze slaapzak door de ervaringen van ouders!

Balanceren, ontdekken, spierkracht opbouwen, met de wobbel kan het allemaal! Je kunt hem als ouder zelfs gebruiken om oefeningen op te doen! Maar lees vooral even waarom ik de wobbel voor kinderen een top idee vind!

Aqua Doodle

Wij hebben sinds de geboorte van de tweede een Aqua Doodle. Een vriendin tipte me hierover omdat ik geen idee had wat ik nog kon vragen als kraamcadeau. Met 2 jongens heb je al veel spullen. Het is een mat waar met water op gekleurd kan worden. Zelfs nu wordt er nog mee gespeeld en meer dan wat waterdruppels op de grond krijg je er niet van! Lekker kliederen en kleuren, zonder de verfspetters. 

Je kunt de verschillende matten bekijken via de link en zien hoe dat eruit ziet.

Makkelijke kleding

Over het belang van makkelijke kleding schreef ik een heel artikel! Omdat het zoveel voordelen heeft. En toen ik erachter kwam dat mijn oud teamgenootje een hele collectie heeft laten ontwerpen was de optelsom snel gemaakt. En jullie krijgen maar liefst 20% korting!