motoriek & meer

Zo doe jij de dingen die écht goed zijn voor je kindje, op basis van betrouwbare informatie.
Experts en specialisten bundelen hun kennis voor jou.
Spar met mij over de dingen waar je tegenaan loopt.

Vader of moeder worden is een groot avontuur. Er is zoveel te lezen en te leren en wat is nou wel goed en wat is niet goed? Je krijgt gevraagd en ongevraagd advies, soms van wildvreemden in de supermarkt (tenminste, dat gebeurde mij). 

En zeker het begin is lastig, alles is nieuw en de ontwikkeling gaat zo snel! Ga maar eens na wat ze allemaal leren in het eerste jaar. Van hulpeloos, naar misschien wel lopend de wereld ontdekken.

Het is verstandig om met een aantal dingen vroeg te beginnen.

En je kind kan je niks vertellen! Het is een periode die mooi, liefdevol, maar ook spannend kan zijn. En op iedere leeftijd komen er weer nieuwe zorgen bij. En heel eerlijk, ik denk dat dit nooit meer weggaat! 

Hoe fijn is dat je dan in een betrouwbare omgeving van alles kunt lezen en leren over de motoriek en de ontwikkeling, met een grote uitstap naar gedrag. 

Daarnaast vraag ik andere specialisten en experts om hun kennis te delen. Zodat jij optimaal voorzien wordt van informatie. 

0 +
getrainde professionals
0 +
jaar ervaring
0 +
enthousiaste ouders
0 +
blije kinderen

Als Master of Education, met een hart voor beweging, ontwikkeling en gedrag heb ik dit online platform opgericht.

Reclamevrij, dus zonder advertenties. Ik heb een hele hoop informatie online opgezocht toen ik zwanger was en telkens weer stonden al deze sites bol van advertenties. Deze hebben een grote invloed, onbewust. En maakt een platform minder betrouwbaar.

Daarom vraag ik een bijdrage aan de ouders die lid worden. Zodat dit platform, reclamevrij kan blijven bestaan!

"Sommige dingen worden je helaas niet verteld als jonge ouder. Het is fijn om een naslagwerk te hebben dat betrouwbaar is."
"Alleen al de oefenboeken waren het geld meer dan waard voor onze kinderopvangorganisatie. Er staan zoveel leuke ideeën in."

doe dit niet

  • Er is zoveel informatie, maar wat is betrouwbaar?
  • Hoe voorkom je een voorkeurshouding en wat doe je eraan als het wel gebeurd is? 
  • Hoe ontwikkelt een kind zich optimaal? Zodat die later lekker mee kan spelen en gymmen? En niet achterloopt bij leeftijdsgenootjes?
  • En waarom is zo zitten of in kussens hangen slecht voor je kindje? 

weg met de wipstoel!

Wat begon als een manier om zoveel mogelijk jonge ouders duidelijk te makken wat kinderen nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen, is uitgegroeid tot een online leerplatform met betrouwbare informatie.

oefenboeken voor de kinderopvang

Met uitgebreide oefenboeken met allerlei leuke spellen en activiteiten. Met hele simpele materialen zoals kranten, ballonnen en tafeltennisballetjes.

maar bovenal veel informatie en educatie

Zodat je betrouwbare informatie krijgt in een wereld waarin alles niet meer zo transparant is. Waar alles dat voor kinderen gemaakt wordt, niet persé goed blijkt te zijn! 

Met oefeningen van babyleeftijd tot en met groep 3-4 van de basisschool. 

voordelen Online leeromgeving

Voorkom en werk aan de voorkeurs-houding

Wat doe je om een voorkeurshouding te voorkomen en wat doe je als je merkt dat je kindje er wel een krijgt of heeft?

Rollen, kruipen, zitten, staan

Hoe komt een kind tot deze bewegingen? Hoe oefen en stimuleer je het? En wanneer kan een kind eigenlijk mee op de fiets?

Balans en fietsen

De balans die kleine kinderen leren heb je uiteindelijk vaker nodig. Zoals bij het fietsen zonder zijwieltjes. Leer ook waarom ik een loopfiets aanraad en geen zijwieltjes......!

Fulltime feedback

Heb je een vraag, zit je ergens mee en wacht je nog een tijd op een afspraak bij het consultatiebureau. Mail dan! En als ik het niet weet leg ik je vraag snel neer bij een andere specialist.

Reflex integratie

Reflexintegratie door specialist Angelique Schoeber (als member krijg je een mail als het opgenomen is)

Affiliate worden

Geld verdienen als partner met een speciale affiliate link. Zo zorgen we er samen voor dat betrouwbare, reclamevrije informatie bij jonge ouders terecht komt!

Live Q and A

Onbeperkt aanmelden voor de live (online) sessies om al je vragen te stellen.

Taal - en spraak-ontwikkeling

Met informatie van een logopediste over het wel en niet gebruiken van een speen en de (eventuele) gevolgen voor later.

Fijne motoriek, schrijven, knippen

Welke fases gaan er vooraf aan het leren schrijven en knippen? En als je kindje gaat knippen, hoe leer je dat aan? En het schrijven? Hoe werkt dat?

Inspiratie-kanaal

Sommige dingen maak ik mee of heb ik meegemaakt als ouder en deel dit graag met je. Net als vallen, stoten en loslaten. Ook dat hoort erbij!

Vaardigheden leren zonder stress

Wil je jouw kind iets leren? Veters strikken, fietsen, plassen op de wc? Met de 'dit kan ik al' en 'dit wil ik leren' kaartjes hak je alles in behapbare stukjes en kiest het kind waar het gaat beginnen. Geen stress, wel effect.

Communicatie

Communiceren met kinderen van 4+. Komt eraan! Je ontvangt een e-mail als je lid bent van de online leeromgeving als het gereed is.

Ledenkorting

Iedereen die een training heeft gekocht, krijgt korting op andere trainingen. Er staan speciale kortingslinks klaar in de online leeromgeving.

Gedrag & Meer

Gratis toegang tot de mini-training Gedrag & Meer met praktische voorbeelden en uitleg over gedrag van jou en je kind...!

Je steunt het goede doel!

10% doneer ik aan een goed doel om kinderen te ondersteunen die het minder goed hebben. Die niet goed kunnen bewegen of ziek zijn. Het geld gaat naar een officieel en geregistreerd goed doel! Altijd, van iedere aankoop. 10% van jouw bijdrage is voor de toekomst van een kind!

Sneak peak in de online leeromegeving

De online leeromgeving wordt steeds weer aangevuld met nieuwe informatie. Neem een kijkje achter de schermen.

 

Niks geleerd?

Mail me uiterlijk op dag 14 na je aanmelding en je krijgt AL je geld terug! Je betaalt éénmalig 27 euro. 

 

Praktisch:

  • Onbeperkt toegang tot Motoriek & Meer;
  • Onbeperkt toegang tot Gedrag & Meer;
  • Onbeperkt aanmelden voor Q and A sessies;
  • Altijd support en coaching bij vragen, onzekerheden of moeilijkheden;
  • Toegang tot alle updates.

Reviews

"Alleen al de oefenboeken zijn goud waard voor mijn werkplek. De kids vinden het heel leuk en veel dingen hebben we nog nooit gedaan!"
"Het is fijn om met foto's, video's en uitleg te zien en te horen welke dingen goed zijn voor de motorische ontwikkeling en welke dingen die ontwikkeling juist blokkeren."

Bespaar geld!

Je leert ook wat je NIET hoeft te kopen. Jouw aanmelding van 27 euro bespaart je uiteindelijk veel geld en helpt je kind om zich optimaal te ontwikkelen!