Je persoonlijke vragen kun je altijd stellen.

Je krijgt snel een persoonlijk antwoord en bent van je vragen en zorgen verlost!

"Er valt veel op zijn plaats door de lezing, goed verwoord."

Nicole Körber

Over de masterclass

"Leuk om te mogen bijwonen voor een leuke prijs."

Anoniem

Over de masterclass

"Het is een heel interessant onderwerp en de oefeningen ben ik meteen gaan gebruiken."

M.W.

Over de masterclass

"Wat ik vooral fijn vind is dat Nicole niet alleen kennis heeft van babymassage, maar over de hele ontwikkeling van jonge kinderen."

papa en mama van Stijn

"Helder, goed uitgelegd, kundig."

Anoniem

"Ik vind het fijn dat ik meteen alles kan inzien en zelf kan beslissen wanneer ik wat lees. Zelfs midden in de nacht, tijdens het voeden als ik dat wil! En een groot voordeel, samen doorlopen we de cursus babymassage. In een praktijk is vaak maar 1 volwassene welkom."

Kimberley en Hans

Ouders van Puk & Hannah

"Ik dacht, als ik die wipstoel nou niet koop, dan heb ik zelfs voor nog minder geld 4 trainingen in één en kan ik Nicole altijd om hulp vragen."

Sanne

mama van Sam

"Ik realiseerde me door de berichten van Nicole dat er zoveel is dat ik niet weet. En ik wil mijn kind niet tekort doen. Ik heb van alle 4 de trainingen zoveel nieuws geleerd. Echt super fijn!"

Inge

mama Lisa & Pim

"Je pagina is heel leerzaam, dankjewel."

Anoniem

"Wat een waardevolle adviezen, dankjewel daarvoor!"

Anoniem

"Yes, meteen alles erbij gekocht. Ik ben zó blij met jouw pagina!"

Inge

mama Lisa & Pim

"Het is fijn om met foto's, video's en uitleg te zien en te horen welke dingen goed zijn voor de motorische ontwikkeling en welke dingen die ontwikkeling juist blokkeren."

Anoniem

“Beste Nicole, Ik wil je graag wat vertellen. Ik werd in december voor het eerst moeder en ik was best wel overweldigd. Ik las alles wat er te lezen viel en ik dacht ook dat ik alles moest kopen wat ik tijdens het online shoppen tegenkwam. Ik wilde alles zo graag goed doen! En ik liet me af en toe meeslepen door alle reclames, alle producten en alle websites. En uiteindelijk dacht ik dat ik alles fout zou doen en had ik geen idee meer waar ik moest beginnen. Iedere keer weer benadruk je dat kinderen exact zijn waar ze moeten zijn. Kinderen zijn niet langzaam of snel, kinderen zijn precies goed. Daarnaast schrijf je ook vaak aan het einde van een bericht of mailtje dat wij als ouders ook goed zijn en het goed doen. Dat we ons gevoel mogen volgen en dat is ook zo fijn om te horen! Het maakt me zekerder en het herinnert mij er iedere keer weer aan dat er geen standaard handleiding is. Om te voorkomen dat dit een hele lange mail wordt wil ik afsluiten met het volgende: bedankt! Bedankt dat je al mijn vragen beantwoord of het antwoord gaat zoeken voor me bij je collega’s. Ik heb zoveel geleerd van je trainingen, de masterclasses en je antwoorden. Soms ben ik midden in de nacht wakker (wat wil je met een kleintje 😉) en dan log ik even in. De volgende dag kan ik die tips meteen weer gebruiken. Ik heb er echt heel veel aan gehad en zal nog veel vaker informatie opzoeken en aansluiten bij de masterclasses. Groetjes Maartje”

Maartje