De ontwikkeling vanaf dag 1.

In dit webinar leer jij alles over de eerste ontwikkelingsfase, de do's en dont's en waarom je zo'n leuk kuipje voor op de stoel niet hoeft te kopen.....!

  • Je krijgt nog meer informatie over de voorkeurshouding en waar je thuis op kunt letten;
  • Je leert waarom ik geen fan ben van het ‘parkeren’ van je kinderen in een stoeltje of poefje;
  • Je hoort welk speelgoed geschikt is en wat je iet hoeft te kopen;
  • Waarom de buikligging heel belangrijk is (en niet alleen voor het ontwikkelen van de nekspieren!);
  • Wanneer kinderen kunnen zitten;
  • Wanneer je kinderen meeneemt in een fietsstoeltje;
  • Wanneer je kinderen in een eetstoel laat zitten;
  • Waarom kinderen op jonge leeftijd moeten vallen…..!
0 +
Blije kinderen
0 +
Jaar ervaring
0 +
Getrainde professionals
"Ik heb meer achterliggende kennis opgedaan, waardoor ik beter kan uitleggen aan pm’ers waarom bv te vroeg laten zitten of (lang) in een wipstoel niet goed is voor een baby."
Marieke
Manger kindcentrum

Ruim 15 jaar geleden stuurde ik af en heeft mijn leven altijd in het teken gestaan van beweging, gezondheid, de motoriek en gedrag van zowel kindren als ouders. Na mijn HBO-opleiding volgende ik diverse cursussen en trainingen. 

Daarnaast besloot ik om een 2-jarige Master opleiding te volgen op het gebied van onderwijs & motoriek

Daar pluk ik nog iedere dag de vruchten van. Zowel in mijn werk als privé situatie met 2 kinderen!

Na jarenlang op een vooral fysieke manier, door middel van workshops, lessen en trainingen, mijn kennis overgebracht te hebben doe ik dit nu op deze manier. Door online trainingen en een mooie online leeromgeving. En zo kan ik nog meer ouders en pedagogisch medewerkers bereiken met mijn boodschap.

Die helaas niet overal even duidelijk gecommuniceerd wordt! 

Wat heb je opgestoken van dit webinar? "Wat wel en niet goed is voor een baby qua zitjes en leren vallen en opstaan en hoe dat een positief effect heeft op latere leeftijd." Wil je nog iets kwijt? "Ben erg nieuwsgierig geworden naar wat je nog meer aan leermateriaal hebt!"​
Bianca

In het webinar leg ik uit wat kruisbewegingen zijn en waarom ze zo goed zijn! Dit is een voorbeeld waarbij onze zoon in zijn eerste paar weken al oefent met de eerste vorm van kruisbewegingen. En daar profiteert hij nu, 8 jaar later, nog steeds van!

De buikligging is goed voor de nek – en rugspieren. Absoluut, maar er volgen zóveel meer bewegingen uit deze eerste fase van op de buik oefenen! Ik leg het hele pad van geboorte tot staan, zitten en lopen uit.

Wat doen we onze kinderen soms aan? Deze foto heb ik ooit snel genomen voor een workshop en dit erna nooit meer gedaan! Welke ‘fouten’ maken we allemaal als het om zitten gaat? Ik leg het allemaal uit met nog een aantal voorbeelden en foto’s.

Ik vind het zo bijzonder dat ik op deze manier heel veel ouders en pedagogisch medewerkers kan bereiken. En uit ervaring weet ik dat héél veel dingen niet verteld worden op het consultatiebureau

De nadruk ligt op voeding, slaap en andere (zeker hele belangrijke!) zaken. 

Maar dat wil niet zeggen dat bewegen, de voorkeurshouding en een gezonde motorische opvoeding onderschat moet worden! Want kinderen kunnen alleen maar bewegen als ze klein zijn! Ze kunnen niet praten of wat vragen. Alleen ontdekken!

Laat je kind ontdekken op een veilige manier. 

Krijg betrouwbare informatie door mijn webinar dat ik speciaal voor jou heb opgenomen. Zodat je de link kunt ontvangen en het steeds weer (of in delen) kunt bekijken!

Het duurt bijna een uur!

Dat is een uur aan betrouwbare informatie voor slechts 2,50!

"Je bent zoveel bezig met slapen, eten, krampjes enzovoorts, dat je weinig aandacht meer hebt voor andere dingen. Het fijne is dat ik Nicole ook kan mailen als ik wat onzeker ben. Alles is nieuw voor me, je wil niet klagen, maar ze is altijd heel meelevend en geeft fijne tips."
Ellen